Rozmaringos báránycsülök
2020-09-08
Rozé sertés szűz
2020-08-22

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket helyezzük egy tál meleg vízbe a tasakkal együtt egy órára, majd ha már átmelegedett, vágjuk fel a tasakot, és a csülköt a benne található lé nélkül tegyük előmelegített sütőbe. 200-250 fokon süssük körülbelül 30 percig, vagy amíg a bőre ropogósra nem pirul.

Amennyiben van lehetőség, használjuk a légkeverés funkciót. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. Sütés előtt vághatunk fel kari-kára előfőzött burgonyát, dinsztelhetünk zsíradékon kevés hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot és ezzel megágyazhatunk a csülöknek. A szaftot is öntsük az előké-szített zöldségekre, így amire a csülök megsül, a köretek is elkészülnek.

1

Kiszerelés:

70-85 dkg-os csülök
covered-pan-on-fire2

Elkészítési idő:

20-30 perc
3

Elkészítési mód

Sütő vagy grill

Termékleírás:

Fokhagymával, köménymaggal, sóval, borssal ízesített, pácolt, vákuumban készre párolt első csülök. Az egyszerűbb éttermi körülmények között készült, előfőzött, vagy elősütött csülökkel ellentétben, ez a pácolt és vákuumban készített csülök a csont mellett is ízletes, sós, belül szaftos és nagyon gyorsan ropogósra süthető. Tökéletes csülök élmény alig 20 perc alatt.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com