Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük, majd felbontás után a szüzet forró serpenyőben kevés zsíradékon gyorsan körbepirítjuk. Érdemes egy kevés vajjal meglocsolni, ízlés szerint tovább fűszerezni. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.
Ha esetleg gombamártást készítenénk hozzá, csak pirítsuk meg a gombát a sütéskor visszamaradt zsíradékban, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel és kész is a gyors vacsora.
Kiszerelés:
Elkészítési idő:
Elkészítési mód:
Termék leírás:
Minimálisan fűszerezett, legbelül is kellemesen sós sertés szűz porciók tökéletesre hőkezelve. A tasakokat érdemes felhasználáskor meleg vízbe tenni, majd a szűzpecsenyét forró serpenyőben, gyorsan körbesütni. Kevés vajjal, vagy fűszervajjal meglocsolni. Ízlés szerint fűszerezhető. Ha sütés előtt átmelegítettük, pihentetést nem igényel.