Fokhagymás sertés csülök
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük, majd felbontás után a szüzet forró serpenyőben kevés zsíradékon gyorsan körbepirítjuk. Érdemes egy kevés vajjal meglocsolni, ízlés szerint tovább fűszerezni. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.

Ha esetleg gombamártást készítenénk hozzá, csak pirítsuk meg a gombát a sütéskor visszamaradt zsíradékban, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel és kész is a gyors vacsora.

1

Kiszerelés:

18-22 dkg adagokban
covered-pan-on-fire2

Elkészítési idő:

8-10 perc
3

Elkészítési mód:

Serpenyő, sütő vagy grill

Termék leírás:

Minimálisan fűszerezett, legbelül is kellemesen sós sertés szűz porciók tökéletesre hőkezelve. A tasakokat érdemes felhasználáskor meleg vízbe tenni, majd a szűzpecsenyét forró serpenyőben, gyorsan körbesütni. Kevés vajjal, vagy fűszervajjal meglocsolni. Ízlés szerint fűszerezhető. Ha sütés előtt átmelegítettük, pihentetést nem igényel.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com