Lamb shank with rosemary
2020-09-08
Rare medium pork
2020-08-22

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket helyezzük egy tál meleg vízbe a tasakkal együtt egy órára, majd ha már átmelegedett, vágjuk fel a tasakot, és a csülköt a benne található lé nélkül tegyük előmelegített sütőbe. 200-250 fokon süssük körülbelül 30 percig, vagy amíg a bőre ropogósra nem pirul.

Amennyiben van lehetőség, használjuk a légkeverés funkciót. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. Sütés előtt vághatunk fel kari-kára előfőzött burgonyát, dinsztelhetünk zsíradékon kevés hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot és ezzel megágyazhatunk a csülöknek. A szaftot is öntsük az előké-szített zöldségekre, így amire a csülök megsül, a köretek is elkészülnek.

1

Pack:

70-85 dg knuckle of pork
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

20-30 minutes
3

Preparation method:

Oven or Grill

Details:

Marinated front knuckle of pork flavoured with garlic, cumin, salt, and pepper, and steamed ready in vacuum. Contrary to the pre-cooked or pre-roast knuckle of pork prepared under the simpler conditions of restaurants, this marinated knuckle of pork, cooked in vacuum, is delicious, salty, and juicy inside, even next to the bone, and can be roasted crispy very quickly. Perfect knuckle of pork experience in just 20 minutes..

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com