Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük. Miután átmelegedett, a zacskóban található zsírt, és szaftot félretéve a húsokat 220-250 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt ropogósra sütjük. Jót tesz neki, ha sütés előtt BBQ szószt, vagy chili szószt kenünk rá, mert ettől jó ragacsos és még ízletesebb lesz.
Többféle grill hússal együtt is kínálhatjuk. A sous vide császár, oldalas, csirkeszárny, vagy csirkemell együtt, egy gyors grill hústálat alkot. Jó köret hozzá a héjában sült és cheddaros tejföllel töltött burgonya, bármilyen saláta, grillezett kukorica, vagy a majonézes káposzta is.
1
Kiszerelés:
35 – 45 dkg
2
Elkészítési idő:
10 – 15 perc
3
Elkészítési mód:
Serpenyő, sütő vagy grill
Termékleírás:
Feltöltés alatt…