Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket olvasztás után helyezzük egy tál meleg vízbe a tasakkal együtt fél órára. Ha átmelegedett, vágjuk fel a tasakot és a kacsánkat a benne található lé nélkül tegyük 200-250 fokra előmelegített sütőbe. Süssük körülbelül 20 percig, vagy amíg a bőre ropogósra nem pirul. Lehetőség szerint használjunk légkeverés funkciót. A tasakban található léből kiváló pecsenyelevet készíthetünk. A kacsához kiválóan illenek az ázsiai ízek. A szafthoz adhatunk friss gyömbért, citromnádat, chilit, koriandert, újhagymát és sűríthetjük kevés keményítővel. Ha nem szeretjük az ázsiai ízeket, akkor pedig maradjunk a hagyományos káposztás köretnél. A zsíron dinszteljünk káposztát, öntsük hozzá a tasakban lévő szaftot és kínáljuk tepsis burgonyával!
Kiszerelés:
Elkészítési idő:
Elkészítési mód:
Termékleírás:
A kacsa fűszerezést követően kerül vákuumba, ahol több mint tíz órán keresztül készül szaftosra és porhanyósra. Sütését kiolvasztás után 220 fokos előmelegített sütőben javasoljuk, 12-15 percig, míg szépen megpirul..