Country chicken supreme
2020-09-08
Pork collar steak
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket olvasztás után helyezzük egy tál meleg vízbe a tasakkal együtt fél órára. Ha átmelegedett, vágjuk fel a tasakot és a kacsánkat a benne található lé nélkül tegyük 200-250 fokra előmelegített sütőbe. Süssük körülbelül 20 percig, vagy amíg a bőre ropogósra nem pirul. Lehetőség szerint használjunk légkeverés funkciót. A tasakban található léből kiváló pecsenyelevet készíthetünk. A kacsához kiválóan illenek az ázsiai ízek. A szafthoz adhatunk friss gyömbért, citromnádat, chilit, koriandert, újhagymát és sűríthetjük kevés keményítővel. Ha nem szeretjük az ázsiai ízeket, akkor pedig maradjunk a hagyományos káposztás köretnél. A zsíron dinszteljünk káposztát, öntsük hozzá a tasakban lévő szaftot és kínáljuk tepsis burgonyával!

food-scale-tool
1

Pack:

1 -1.5 kg vacuum bag
covered-pan-on-fire
2

Preparation time:

12-15 minutes
oven-kitchen-tool-for-cooking-foods
3

Preparation method:

Oven

Details:

The duck is put in the vacuum after seasoning, where it is cooked juicy and soft for over ten hours. We recommend baking in an oven preheated to 220 degrees Celsius for 12-15 minutes, until it gets nicely brown.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 304 8978

E-mail: info@legourmate.hu