Egész kacsa
2020-09-08
Rozmaringos báránycsülök
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük 10 percre, mikor átmelegedett, a levét leöntjük és a hússzelet mindkét oldalát serpenyőben, kevés zsiradékon megpi-rítjuk. Ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. A tasakban található szaftból pecsenyele-vet készíthetünk.

Magos mustáros mártás jól illik hozzá, a sütéskor visszamaradt zsíradékban futtassuk meg a magos mustárt, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel, frissen őrölt borssal.

1

Kiszerelés:

18-22 dkg-os adagok
covered-pan-on-fire2

Elkészítési idő:

3-5 perc
3

Elkészítési mód:

Serpenyő, sütő vagy grill

Termékleírás:

Kellemesen fűszerezett, enyhén fokhagymás tarjaszeletek. A tarja legtökéletesebb elkészítési módja ez. Belül még kissé rózsaszín, de a zsíros-inas részek is teljesen megpuhulnak, a hús szaftos, zamatos marad. Elkészítéskor csak süssünk kérget a hússzeletekre serpenyőben, ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. Ha egyszerre nagyobb mennyiséget kell készíteni, sütőben is süthető, 250 fokon 3-5 percig.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com