Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Olvasztás után vegyük ki a tasakból, majd forró serpenyőben kevés zsiradékon süssük a bőrét pár perc alatt ropogósra. Mikor szép aranybarna, fordítsuk át és 1-2 perc alatt süssük készre, ügyelve hogy ki ne száradjon. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.
A csirkéhez jól illik bármilyen mártás, legyen az gyümölcsös, fűszeres, esetleg gombás. A tasakban lévő szaft remek mártásalap lesz, sűrítsük kicsit vajjal, esetleg zöldfűszeres krémsajttal, de bármilyen gyümölcsmártásnak is kíváló alapja lehet.
Kiszerelés:
Elkészítési idő:
Elkészítési mód:
Termékleírás:
A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Olvasztás után vegyük ki a tasakból, majd forró serpenyőben kevés zsiradékon süssük a bőrét pár perc alatt ropogósra. Mikor szép aranybarna, fordítsuk át és 1-2 perc alatt süssük készre, ügyelve hogy ki ne száradjon. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. A csirkéhez jól illik bármilyen mártás, legyen az gyümölcsös, fűszeres, esetleg gombás. A tasakban lévő szaft remek mártásalap lesz, sűrítsük kicsit vajjal, esetleg zöldfűszeres krémsajttal, de bármilyen gyümölcsmártásnak is kíváló alapja lehet.