Konfitált libacomb
2020-09-08
Egész kacsa
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Olvasztás után vegyük ki a tasakból, majd forró serpenyőben kevés zsiradékon süssük a bőrét pár perc alatt ropogósra. Mikor szép aranybarna, fordítsuk át és 1-2 perc alatt süssük készre, ügyelve hogy ki ne száradjon. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.

A csirkéhez jól illik bármilyen mártás, legyen az gyümölcsös, fűszeres, esetleg gombás. A tasakban lévő szaft remek mártásalap lesz, sűrítsük kicsit vajjal, esetleg zöldfűszeres krémsajttal, de bármilyen gyümölcsmártásnak is kíváló alapja lehet.

1

Kiszerelés:

25 -30 dkg vákuum tasakban
covered-pan-on-fire2

Elkészítési idő:

1 – 2 perc
3

Elkészítési mód:

Serpenyő

Termékleírás:

A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Olvasztás után vegyük ki a tasakból, majd forró serpenyőben kevés zsiradékon süssük a bőrét pár perc alatt ropogósra. Mikor szép aranybarna, fordítsuk át és 1-2 perc alatt süssük készre, ügyelve hogy ki ne száradjon. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. A csirkéhez jól illik bármilyen mártás, legyen az gyümölcsös, fűszeres, esetleg gombás. A tasakban lévő szaft remek mártásalap lesz, sűrítsük kicsit vajjal, esetleg zöldfűszeres krémsajttal, de bármilyen gyümölcsmártásnak is kíváló alapja lehet.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com