Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Miután átmele-gedett, a zacskóban található zsírt, és szaftot félretéve a combokat 220-250 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük. A pecsenyezsírt fel-használhatjuk, a szaftból pecsenyelevet készíthetünk. A libához is jól illenek az édes ízek, bármilyen gyümölcs, vagy a klasszikus dinsztelt káposzta is.
Köretként adhatunk hozzá a saját zsírjában sütött, rozmaringos, fokhagymás sült burgonyát. A szaft pedig egy kis vajjal és rozé borral gazdagítva tökéletes kísérője lesz.
Kiszerelés:
Elkészítési idő:
Elkészítési mód:
Termékleírás:
A libacombot viszonylag nehéz ideálisan elkészíteni, mert nehezen puhul és viszonylag könnyen kiszárad. A régi, hagyományos zsírban abálás módszerét modernizálva, zsírban pároljuk a kizárólag sóval ízesített combokat, így megpuhul, de fantasztikusan ropogós lesz a bőre, ha sütőben 220 fokon, 12-15 percig sütjük. A tasakban lévő zsír és szaft sokféleképpen használható, a zsírt tegyük el későbbre, a húsléből pedig remek szószt készíthetünk a pecsenyéhez.