Goose leg confited
2020-09-08
Whole duck
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Olvasztás után vegyük ki a tasakból, majd forró serpenyőben kevés zsiradékon süssük a bőrét pár perc alatt ropogósra. Mikor szép aranybarna, fordítsuk át és 1-2 perc alatt süssük készre, ügyelve hogy ki ne száradjon. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.

A csirkéhez jól illik bármilyen mártás, legyen az gyümölcsös, fűszeres, esetleg gombás. A tasakban lévő szaft remek mártásalap lesz, sűrítsük kicsit vajjal, esetleg zöldfűszeres krémsajttal, de bármilyen gyümölcsmártásnak is kíváló alapja lehet.

1

Pack:

25-30 dg vacuum bag
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

1 – 2 minutes
3

Preparation method:

Pan

Details:

The chicken breast is put into the vacuum bag after short marinating, where it is heat-treated gently, with proper sterilization. When used, after thawing, roast the skin in a pan for a few minutes to make it crispy. If you want, you can put it in the hot oven for a few minutes, but make sure that it does not dry out.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com