Pork cheeks
2020-09-08
Goose leg confited
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A császárhúst tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük 10 percre, mikor átmelegedett, a levét leönt-jük és serpenyőben, kevés zsiradékon megpirítjuk. Ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. Jól áll neki a fokhagyma, hagyma, mustár, de a csípős, pikáns fűszerezést is kedveli. A tasakban lévő léből ké-szíthetünk akár ázsiai szószt is, egy kis friss gyömbérrel, chilivel, lime levével. Keményítővel be is sűríthetjük.

Ha sütés után vékonyra szeleteljük a húst, akár szendvicsekben is tökéletes, vagy adjunk hozzá tört burgonyát és savanyúságot egy gyors vasárnapi ebédhez.

food-scale-tool
1

Pack:

18-22 dg portions
covered-pan-on-fire
2

Preparation time:

12-15 minutes
oven-kitchen-tool-for-cooking-foods
3

Preparation method:

Pan or grill

Details:

The pork belly is the part of the pig which is undeservedly neglected by the domestic restaurants. If the pork belly is properly marinated and slowly cooked under vacuum for a long time, the result will be awesome, crispy meat, which is incredibly soft in the inside. We have flavoured it in Hungarian style, similar to the knuckle of pork. Place the slices under the grill or in a hot oven with their skin-side up. It can be beautifully fried in a pan. If you want quick service, you should put the vacuum bag in warm water before baking/ roasting. You can prepare mustard gravy from the juice in the bag, or it can be added to any soup to enhance the taste.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 304 8978

E-mail: info@legourmate.hu