Beef cheeks
2020-09-09
Roast duck leg
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük. Miután átmelegedett, a zacskóban található zsírt, és szaftot félretéve a húsokat 220-250 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt ropogósra sütjük. Jót tesz neki, ha sütés előtt BBQ szószt, vagy chili szószt kenünk rá, mert ettől jó ragacsos és még ízletesebb lesz.

Többféle grill hússal együtt is kínálhatjuk. A sous vide császár, oldalas, csirkeszárny, vagy csirkemell együtt, egy gyors grill hústálat alkot. Jó köret hozzá a héjában sült és cheddaros tejföllel töltött burgonya, bármilyen saláta, grillezett kukorica, vagy a majonézes káposzta is.

1

Pack:

35-45 dg portions
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

10-15 minutes
3

Preparation method:

Oven, Pan or Grill

Details:

The pork belly is the part of the pig which is undeservedly neglected by the domestic restaurants. If the pork belly is properly marinated and slowly cooked under vacuum for a long time, the result will be awesome, crispy meat, which is incredibly soft in the inside. We have flavoured it in Hungarian style, similar to the knuckle of pork. Place the slices under the grill or in a hot oven with their skin-side up. It can be beautifully fried in a pan. If you want quick service, you should put the vacuum bag in warm water before baking/ roasting. You can prepare mustard gravy from the juice in the bag, or it can be added to any soup to enhance the taste.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com