Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A sertés pofát tasakkal együtt is melegíthetjük meleg vízben, vagy ki is önthetjük egy edénybe és lassan, fedő alatt melegítsük át! A szaftot érdemes sűríteni egy kicsit, vagy csak vajjal, tejszínnel gazdagítani. Levesbetétként is fantasztikus.
A gombamártás jól passzol, adhatjuk tésztával, rizzsel, burgonyapürével is. A lényeg, hogy hihetetlenül zamatos, jó szaftos és puha lesz, érdemes kipróbálni!
Pack:
Preparation time:
Preparation method:
Details:
The pork cheek is the tastiest part of the pig, but it is very difficult to prepare to be nice soft, without overcooking it. As a result of the long heat treatment at low temperatures, the meat will have fantastic consistency and will be a truly memorable experience. It is slightly seasoned, so any meal can be made from it. It can be put into stew, deep fried or used as a perfect soup ingredient. It is most tasty when glazed with the gravy in the vacuum bag and with butter. A real gastronomic rarity.