Pulled pork
2020-09-08
Pork belly
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A sertés pofát tasakkal együtt is melegíthetjük meleg vízben, vagy ki is önthetjük egy edénybe és lassan, fedő alatt melegítsük át! A szaftot érdemes sűríteni egy kicsit, vagy csak vajjal, tejszínnel gazdagítani. Levesbetétként is fantasztikus.

A gombamártás jól passzol, adhatjuk tésztával, rizzsel, burgonyapürével is. A lényeg, hogy hihetetlenül zamatos, jó szaftos és puha lesz, érdemes kipróbálni!

food-scale-tool
1

Pack:

18-22 dg portions
covered-pan-on-fire
2

Preparation time:

12-15 minutes
oven-kitchen-tool-for-cooking-foods
3

Preparation method:

Pan

Details:

The pork cheek is the tastiest part of the pig, but it is very difficult to prepare to be nice soft, without overcooking it. As a result of the long heat treatment at low temperatures, the meat will have fantastic consistency and will be a truly memorable experience. It is slightly seasoned, so any meal can be made from it. It can be put into stew, deep fried or used as a perfect soup ingredient. It is most tasty when glazed with the gravy in the vacuum bag and with butter. A real gastronomic rarity.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 304 8978

E-mail: info@legourmate.hu