Pork belly
2020-09-08
Country chicken supreme
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Miután átmele-gedett, a zacskóban található zsírt, és szaftot félretéve a combokat 220-250 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük. A pecsenyezsírt fel-használhatjuk, a szaftból pecsenyelevet készíthetünk. A libához is jól illenek az édes ízek, bármilyen gyümölcs, vagy a klasszikus dinsztelt káposzta is.

Köretként adhatunk hozzá a saját zsírjában sütött, rozmaringos, fokhagymás sült burgonyát. A szaft pedig egy kis vajjal és rozé borral gazdagítva tökéletes kísérője lesz.

1

Pack:

45-55 dg vacuum bag
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

12 – 15 minutes
3

Preparation method:

Oven or Pan

Details:

It is relatively difficult to cook the goose leg ideally, because it gets soft slowly, but dries out relatively easily. Modernizing the old and traditional method of softening in fat, the legs are only seasoned with salt and stewed in fat, so they become soft, but the skin will be fantastic crunchy if baked in the oven at 220 degrees Celsius for 12-15 minutes. The fat and juices in the bag can be used in many ways, the grease should be stored for later use, and the meat juice can be used to make great gravy to the roast.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com