Knuckle of pork with garlic
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük, majd felbontás után a szüzet forró serpenyőben kevés zsíradékon gyorsan körbepirítjuk. Érdemes egy kevés vajjal meglocsolni, ízlés szerint tovább fűszerezni. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.

Ha esetleg gombamártást készítenénk hozzá, csak pirítsuk meg a gombát a sütéskor visszamaradt zsíradékban, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel és kész is a gyors vacsora.

1

Pack:

18-22 dg portions
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

8-10 minutes
3

Preparation method:

Pan, oven or grill

Details:

Minimally seasoned, even in the inside pleasantly salty pork tenderloin portions heat-treated to perfection. The bags should be put into warm water before use; then the pork tenderloin should be roasted in a hot frying pan quickly. Sprinkle it with little butter or herb butter. Season to taste. If warmed up before baking, it requires no resting.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com