Pulled beef
2020-09-09
Loin ribs
2020-09-09

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A marhapofát tasakkal együtt is melegíthetjük meleg vízben, vagy ki is önthetjük egy edénybe és lassan, fedő alatt melegítsük át! A szaftot érdemes sűríteni egy kicsit, vagy csak vajjal, tejszínnel gazdagítani.

A gombamártás jól passzol, adhatjuk tésztával, rizzsel, burgonyapürével is. A lényeg, hogy jó szaftos és puha lesz, érdemes kipróbálni!

1

Pack:

18-22 dg portions
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

3 – 5 minutes
3

Preparation method:

Pan

Details:

The beef cheek is the tastiest part of the pig, but it is very difficult to prepare to be nice soft, without overcooking it. As a result of the long heat treatment at low temperatures, the meat will have fantastic consistency and will be a truly memorable experience. It is slightly seasoned, so any meal can be made from it. It can be put into stew, deep fried or used as a perfect soup ingredient. It is most tasty when glazed with the gravy in the vacuum bag and with butter. A real gastronomic rarity.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com