Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük.Miután átmele-gedett, a zacskóban található zsírt, és szaftot félretéve a combokat 220-250 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük. A pecsenyezsírt fel-használhatjuk, a szaftból pecsenyelevet készíthetünk. A libához is jól illenek az édes ízek, bármilyen gyümölcs, vagy a klasszikus dinsztelt káposzta is.
Köretként adhatunk hozzá a saját zsírjában sütött, rozmaringos, fokhagymás sült burgonyát. A szaft pedig egy kis vajjal és rozé borral gazdagítva tökéletes kísérője lesz.
Pack:
Preparation time:
Preparation method:
Details:
The duck breast is put in a vacuum bag after short marinating, where it is heat-treated gently, with proper sterilization. When used, after thawing, cut the skin in many places; then roast it in a pan for a few minutes to make it crispy. If you want, you can put it in the hot oven for a few minutes, but make sure that it does not dry out.