Roast duck leg
2020-09-08
Medium-rare duck breast
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük. A libamellet olvasztás után vegyük ki a tasakból,majd a bőrét vagdossuk be úgy, hogy a húst ne érje vágás. Serpenyőben süssük a bőrét ropogósra a menet közben kisült zsírját folyamatosan eltávolítva. Mikor megpirult fordítsuk meg, majd 4-5 percig pihentessük a tűzről lehúzott serpenyőben. Vékonyan szeletelve tálaljuk. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. Ahogy a kacsához, úgy a libához is jól passzol bármilyen édeskés íz. A gyümölcsök közül gyakorlatilag bármelyik. Legyünk szezonálisak. Tavasszal cseresznyével, vagy ribizlivel, ősszel szilvával, almával, birsalmával, sütőtökkel adhatjuk. A tasakban lévő szaftot pedig kevés vajjal tudjuk bársonyossá tenni.

1

Pack:

20-30 dg vacuum bag
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

12 – 15 minutes
3

Preparation method:

Pan

Details:

The goose breast is put in a vacuum bag after short marinating, where it is heat-treated gently, with proper sterilization. When used, after thawing, cut the skin in many places; then roast it in a pan for a few minutes to make it crispy. If you want, you can put it in the hot oven for a few minutes, but make sure that it does not dry out.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com