Medium-rare duck breast
2020-09-08
Pork cheeks
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt tegyük meleg vízbe, hogy átmelegedjen, de serpenyőben is melegíthetjük ügyelve arra, hogy a finom szaftját ne főjje el. A pulled pork leginkább a street food helyek népszerű fogása, de szendvicsek mellett akár főétel is készíthető belőle.

Ha például egy hőálló tál aljára tesszük, akár vajban párolt zöldségekkel elkeverve és utána lágy, krémes burgonyapürét, majd reszelt sajtot teszünk rá és így pirítjuk meg, már is kész a gyors húsos pite. Ha szendvicsben használjuk, jól illik hozzá a majonézes káposztasaláta, és a savanyított jalapeno paprika is.

1

Pack:

2-3 kg vacuum bag
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

3

Preparation method:

Pan

Details:

The product is made from whole pork collar or pork shoulder. The meat is marinated with home-made, additive-free spice mix, then, after thorough cooking, it is put into the vacuum bag. Thanks to the long and gentle heat treatment, the meat remains juicy and incredibly soft, while the fibres are pulled. Serve it with BBQ sauce and salad.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com