Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük, majd felbontás után a szüzet forró serpenyőben kevés zsíradékon gyorsan körbepirítjuk. Érdemes egy kevés vajjal meglocsolni, ízlés szerint tovább fűszerezni. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető.
Ha esetleg gombamártást készítenénk hozzá, csak pirítsuk meg a gombát a sütéskor visszamaradt zsíradékban, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel és kész is a gyors vacsora.
Pack:
Preparation time:
Preparation method:
Details:
Minimally seasoned, even in the inside pleasantly salty pork tenderloin portions heat-treated to perfection. The bags should be put into warm water before use; then the pork tenderloin should be roasted in a hot frying pan quickly. Sprinkle it with little butter or herb butter. Season to taste. If warmed up before baking, it requires no resting.