Rozé libamell
2020-09-08
Pulled pork
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük. A kacsamellet olvasztás után vegyük ki a tasakból, majd a bőrét vagdossuk be úgy, hogy a húst ne érje vágás. Serpenyőben süssük a bőrét ropogósra a menet közben kisült zsírját folyamatosan eltávolítva. Mikor megpirult fordítsuk meg, majd 4-5 percig pihentessük a tűzről lehúzott serpenyőben. Vékonyan szeletelve tálaljuk. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. A kacsához jól passzol bármilyen édeskés íz. A gyümölcsök közül gyakorlatilag bármelyik. Legyünk szezonálisak. Tavasszal cseresznyével, vagy ribizlivel, ősszel szilvával, almával adhatjuk. A tasakban lévő szaftot pedig kevés vajjal tudjuk bársonyossá tenni.

food-scale-tool
1

Kiszerelés:

20-25 dkg vákuumtasak
covered-pan-on-fire
2

Elkészítési idő:

3 -5 perc
oven-kitchen-tool-for-cooking-foods
3

Elkészítési mód:

Serpenyő

Termékleírás:

A kacsamell rövid pácolással kerül vákuumzacskóba, ahol kíméletesen, de ügyelve a megfelelő sterilizálásra, hőkezeljük. Felhasználáskor felengedés után vagdossuk be bőrét, és serpenyőben süssük pár perc alatt ropogósra. Ha gondoljuk, néhány percre forró sütőbe is tehetjük, ügyelve, hogy ki ne száradjon.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 304 8978

E-mail: info@legourmate.hu