Rozé kacsamell
2020-09-08
Sertés pofa
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt tegyük meleg vízbe, hogy átmelegedjen, de serpenyőben is melegíthetjük ügyelve arra, hogy a finom szaftját ne főjje el. A pulled pork leginkább a street food helyek népszerű fogása, de szendvicsek mellett akár főétel is készíthető belőle.

Ha például egy hőálló tál aljára tesszük, akár vajban párolt zöldségekkel elkeverve és utána lágy, krémes burgonyapürét, majd reszelt sajtot teszünk rá és így pirítjuk meg, már is kész a gyors húsos pite. Ha szendvicsben használjuk, jól illik hozzá a majonézes káposztasaláta, és a savanyított jalapeno paprika is.

food-scale-tool
1

Kiszerelés:

2-3 kg-os vákuumtasak
covered-pan-on-fire
2

Elkészítési idő:

Változó
oven-kitchen-tool-for-cooking-foods
3

Elkészítési mód:

Serpenyő

Termékleírás:

A termék egész sertéstarjából, vagy lapockából készül. Házilag készített adalékmentes fűszerkeverékkel pácoljuk a húst, majd alapos sütést követően kerül vákuumtasakba. A hosszú és kíméletes hőkezelésnek köszönhetően a hús hihetetlenül szaftos és puha marad, miközben szálaira szedjük. BBQ szósszal és salátával érdemes kínálni.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 304 8978

E-mail: info@legourmate.hu