Fűszeres csirkeszárny
2020-09-09
Pulled beef
2020-09-09

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A burger húspogácsát langyos vízben melegítsük kissé át néhány perc alatt. Ezután vegyük ki a tasakból és serpenyőben, rostlapon, vagy grillen, mindkét oldalát néhány percig süssük nagy hőmérsékleten, hogy szépen megpiruljon, de ne száradjon ki.

Bármilyen hamburgerhez ideális, süthetünk hozzá bacon-t, olvaszthatunk rá sajtot. Tegyünk mellé friss zöldségeket. Jégsalátát, paradicsomot, hagymát, savanyú uborkát. Ketchuppal, mustárral, vagy burgerszósszal kínáljuk.

1

Kiszerelés:

18-22 dkg-os adagok
covered-pan-on-fire2

Elkészítési idő:

3-5 perc
3

Elkészítési mód:

Serpenyő vagy Grill

Termékleírás:

Feltöltés alatt…

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com