Peti ajánlja… Elkészítési javaslat
A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük 10 percre, mikor átmelegedett, a levét leöntjük és a hússzelet mindkét oldalát serpenyőben, kevés zsiradékon megpi-rítjuk. Ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. A tasakban található szaftból pecsenyele-vet készíthetünk.
Magos mustáros mártás jól illik hozzá, a sütéskor visszamaradt zsíradékban futtassuk meg a magos mustárt, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel, frissen őrölt borssal.
Kiszerelés:
Elkészítési idő:
Elkészítési mód:
Termékleírás:
Kellemesen fűszerezett, enyhén fokhagymás tarjaszeletek. A tarja legtökéletesebb elkészítési módja ez. Belül még kissé rózsaszín, de a zsíros-inas részek is teljesen megpuhulnak, a hús szaftos, zamatos marad. Elkészítéskor csak süssünk kérget a hússzeletekre serpenyőben, ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. Ha egyszerre nagyobb mennyiséget kell készíteni, sütőben is süthető, 250 fokon 3-5 percig.