Whole duck
2020-09-08
Lamb shank with rosemary
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt meleg vízbe helyezzük 10 percre, mikor átmelegedett, a levét leöntjük és a hússzelet mindkét oldalát serpenyőben, kevés zsiradékon megpi-rítjuk. Ízlés szerint tovább fűszerezhetjük. A tasakban található szaftból pecsenyele-vet készíthetünk. Magos mustáros mártás jól illik hozzá, a sütéskor visszamaradt zsíradékban futtassuk meg a magos mustárt, öntsük fel a tasakban lévő húslével, adjunk hozzá kevés tejszínt, fűszerezzük friss zöldfűszerekkel, frissen őrölt borssal.

1

Pack:

18-22 dg portions
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

3-5 minutes
3

Preparation method:

Pan, oven or grill

Details:

Pleasantly seasoned, slightly garlicky pork collar steaks. The most perfect way to prepare the pork collar. Still slightly pink inside, but even the greasy – sinewy parts are completely cooked through, while the meat remains juicy and tasty. Prepare it this way: just roast crust on the meat slices in a frying pan and season them to taste. If large quantities should be prepared at a time, it can be cooked in the oven at 250 Celsius degrees for 3-5 minutes.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com