Pork collar steak
2020-09-08
Knuckle of pork with garlic
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket tasakkal együtt tegyük meleg vízbe legalább fél órára, hogy teljesen elolvadjon a megzselésedett szaft. Ezután szinte azonnal tálalható, mert nagyon ízletes, rozmaringos szaft található a tasakban. Ha szeretjük a pirult ízeket, akkor sütőbe is tehetjük, miután leöntöttük róla a levét. Ha szeretjük a csülök pékné módon elkészített változatát, kipróbálhatjuk ezzel az isteni báránycsülökkel. Ha van otthon szeletelt bacon, akkor azzal betekerhetjük mielőtt sütőbe tesszük, így az ropogósra sül rajta és nem hagyja kiszáradni. A provanszi ízek, a kakukkfű, rozmaring, fokhagyma, kevés levendula is jól passzol hozzá, de ha leszedjük a húst a csontról, akár egy szaftos tésztaétel is lehet belőle, ahogy akár szendvicsbe is tehető friss salátával, rukkolával, hagymával..

food-scale-tool
1

Pack:

2 lamb shanks, 60-80 dg
covered-pan-on-fire
2

Preparation time:

8-10 minutes
oven-kitchen-tool-for-cooking-foods
3

Preparation method:

Pan, oven or grill

Details:

The lamb shank is the juiciest meat of the animal, similar to the knuckle of pork. It has been flavoured with garlic, salt, pepper and rosemary and stewed in its own juice for more than 10 hours. It can be oven fried, or even glazed. If you only want to glaze it, heat it in the bag first, then put it into a frying pan with the juice and reduce the gravy with little butter to get a nice and shiny glaze. The juice in the bags can be collected and larger doses of gravy or soups can be cooked from it..

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 304 8978

E-mail: info@legourmate.hu