Loin ribs
2020-09-09
Medium-rare goose breast
2020-09-08

Peti ajánlja… Elkészítési javaslat


A terméket vákuumtasakkal együtt egy tál meleg vízbe helyezzük. Miután átmelegedett, a zacskóban található zsírt és szaftot félretéve, a combokat 220-250 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt a ropogósra sütjük. A zsírt később felhasználhatjuk főzéshez. A tasakban lévő szaftból kiváló pecsenyelé készíthető. A kacsához kiválóan illenek az ázsiai ízek. A szafthoz adhatunk friss gyömbért, citromnádat, chilit, koriandert, újhagymát és sűríthetjük kevés keményítővel. Ha nem szeretjük az ázsiai ízeket, akkor pedig maradjunk a hagyományos káposztás köretnél. A zsíron dinszteljünk káposztát, öntsük hozzá a tasakban lévő szaftot és kínáljuk tepsis burgonyával!

1

Pack:

2 duck legs, 50-60 dg
covered-pan-on-fire2

Preparation time:

15 – 20 minutes
3

Preparation method:

Oven or Pan

Details:

Already our grandmothers have confited duck, but the procedure had another name. The best way to prepare the leg of poultry is confiting. Since we do it in a vacuum bag, the legs do not dry out, and preserve all the flavour and aroma. It is not flavoured at all, only some salt is used. When used, remove the legs from the bag and bake them crispy in an oven preheated to 220 degrees Celsius for 10-15 minutes. If we have to serve it quickly, warm them up in the microwave oven for 1 minute; then finish it in a salamander oven in 2-3 minutes. The gravy in the bag should be stored for later use.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 30 333 333

E-mail: info@legourmate.com